За Нас
Банер - информация за врати Дорман

За нас - Дорман Русе

Магазин за врати


Нашата мисия е да предлагаме качествени интериорни и входни врати, които са достъпни за всеки, докато спазваме най-високи и професионални стандарти при услугите ни за доставка и монтаж на вратите. Затова вече повече от 10 години продължаваме да се развиваме успешно на българския пазар и да улесняваме интериорните и екстериорните решения за нашите клиенти.

До момента имаме реализирани над 40 000 монтирани врати, а продуктите ни присъстват в повече от 16 000 домакинства. Броят им продължава да расте.

При нас може да откриете богато разнообразие от външни и вътрешни врати в различни ценови сегменти, отговарящи на всяка нужда. От опита ни до момента сме установили, че изборът на интериорна или входна врата изобщо не е лесен.

Затова всеки един от нашите консултанти е добре обучен, за да може да Ви помогне във всяко едно отношение – от избор на идеалния за Вас дизайн до специфики като структура на вратите и тяхната поддръжка.

Без значение дали търсите интериорни, входни, стъклени, пожароустойчиви или врати за баня, при нас ще откриете едни от най-качествените врати на пазара и възможно най-добрата услуга при доставка и монтаж. Затова при нас ще откриете вратите, за които Вашият дом мечтае.

Убедете се в качеството на предлаганите от нас продукти и вижте разнообразието от модели и цветова гама, като нашият обект с шоурум на територията на гр. Русе, ул. Ангел Кънчев 37

Помислили сме и за нашите клиенти в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас, Добрич, Пазарджик, Стара Загора, Кърджали, Велико Търново и Свищов, където също имаме обекти с шоурум: