Филтър

Интериорни врати в Дорман Русе – удобство и класа от ново поколение

Във Врати Дорман Русе Ви предлагаме изключителни и модерни интериорни врати, съгласувани с предпочитанията на клиентите ни. Нашите врати ще преобразят изцяло дома ви. От скучен и еднообразен вратите от Дорман Русе имат възможността да Ви пренесат в една нова съвременна епоха. Не се терзайте повече със старите си и издраскани интериорни врати. Направете дома си приятно и уютно местенце, без да се притеснявате да си поканите гости.

На Ваше разположение са две серии интериорни врати.

Интериорни врати Gradde от Дорман Русе:

Интериорните врати Gradde предлагат висок стандарт на изработка. Те са елегантни и внасят характер в дома. Изработени са по начин, който им придава изцяло завършен вид. Предлагат се във всякакви варианти. Нужно е единствено да изберете модела, а оттам дали да е остъклен или не, какво да е покритието, цветът, дали да има вентилационни отвори и какъв да е пълнежът. Този избор го правите Вие, а наша задача е да удовлетворим всяко Ваше желание.

Категориите, в които се предлага тази серия интериорни врати, са:

  • SIMPEL
  • KLASSISCHE
  • ELEGANT
  • LINEA
  • DESIGNTÜREN
  • GLASTÜREN
  • MONOLITH

Всяка една се отличава със свои уникални характеристики, а общото между тях е, че която и врата от тези категории да изберете ще внесе усещане за лукс и изтънченост в жилището.

Интериорни врати Гама на достъпни цени:

Следващата серия интериорни врата са чешките продукти Гама. Те се предлагат във фрезован, изчистен или остъклен вариант. Разполагат с богата цветова палитра. Отличителната им черта е покритието, от което са направени. Прочетете повече за характеристиките на тези интериорни врати в описанието на конкретния продукт, който сте си харесали.

Предлагаме също и алуминиеви врати, подходящи за мокри помещения, но не само. Възползвайте се от цветните ни варианти, които сме заложили на този тип врати.

Изберете качеството на достъпна цена с интериорни врати Дорман – Русе. Предлагаме бърза доставка и услуги по монтажа, на поръчаната врата.

Вие решавате!

Интериорни врати Гама

Интериорни врати изработени от HDF

Интериорни врати Граде

Gradde – интериорни врати